Vad drömmer du om?

Hur ser ditt drömliv ut? Kanske inte en helt enkel fråga att svara på. I denna blogg kommer jag ge dig verktyg för hur du kan ta reda på vad du vill och hur du gör för att komma dit. Jag kommer även gå igenom vilka hinder som kan stå i vägen för dina mål och drömmar, och hur du tar dig över dem. Den här bloggen är en blandning av personlig utveckling, mental träning, pepp och coaching, allt för att du ska bli så motiverad och inspirerad som möjligt för att leva det liv du vill ha och drömmer om.

Lever du redan ditt drömliv? Vad härligt! Välkommen att gästblogga och berätta hur du kom dit, eller hör av dig till mig om du vill bli intervjuad för livscoachbloggen med just din historia ♥

Så, vem är jag då? Jag är diplomerad coach, certifierad livscoach och certifierad coach i attraktionslagen. Jag har alltid brunnit för att skriva, resa och att hjälpa människor, och jag anser att vi alla har en skyldighet att hjälpa varandra när vi har möjlighet till det. Jag har jobbat inom många olika områden, bland annat som jobbcoach och som journalist. Med denna blogg hoppas jag kunna bidra till att fler människor vågar ta sina drömmar och mål på allvar, och inte bara låta det stanna vid just en dröm.

Lämna gärna en kommentar om vad du vill läsa om. 

∼ Allt är möjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid ∼

Jag i Adelaide, Australien 2013, då jag uppfyllde en av mina stora drömmar: att få krama en koala!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *