Vem vinner i slutändan egentligen?

Har du hört det gamla uttrycket ”den som har mest saker när den dör vinner”? Så är det inte längre. En minimalistisk stil har vuxit fram de senaste åren som frigör tid och plats för nya tankar och perspektiv.

Även fast det inte är en tävling slog det mig nyss att det kanske är den som är mest tacksam som vinner i slutändan. Inte nödvändigtvis tacksam över saker, utan över allt annat: saker den upplevt, människor den lärt känna, vacker natur den sett, kyssarna den fått, kärleken den gett och de där sakerna den hunnit säga till sina älskade.

Jag har börjat med en ny vana där jag tänker på allt jag är tacksam för med dagen och allmänt innan jag somnar, och då somnar jag på ett väldigt skönt sätt. Hur ofta lägger du märke till det du är tacksam för? Har du någon bra tacksamhetsrutin? Dela gärna med dig i en kommentar.

~ Det vi fokuserar på växer, så fokusera på det du är tacksam över ~

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *