Diplomerad coach

”En av mina bästa saker i år var att jag gick din coachutbildning och den är verkligen magisk! Det bästa med utbildningen har varit det pedagogiska upplägget och dina insikter i ämnet. Att hela tiden få feedback på det jag har gjort har för mig varit väldigt motiverande och du som lärare har varit snabb i återkopplingen.”

Sarah Forslund

 

Certifierad mental coach

”Det bästa har varit föreläsningarna varvat med övningsuppgifter och inlämningsuppgifter där jag fick bra med feedback längs alla modulerna. Tina coachade mig längs utbildningen och jag känner att jag fått fin stöttning hela vägen i mål. Jag är så glad att jag hittat till denna utbildning och så tacksam för allt jag fått lära mig.”

Mia Andersson

 

Diplomerad coach

Brinner du för att hjälpa andra och mår bra av att se människor växa och nå sina mål? Vill du bidra till en bättre värld? Då kan min utbildning till diplomerad coach vara något för dig!

Förutom att du får de coachverktyg som behövs för att bli en riktigt bra coach (inklusive praktik där du coachar dina första klienter) får du mycket personlig utveckling för egen del, som du kan ha nytta av hela livet. Du får även veta hur du startar företag, vad du bör tänka på och tips om du vill jobba som digital nomad. Utbildningen består av fyra moduler som du läser i din egen takt, helt på distans.

Utbildningen utgår från ICF:s kärnkompetenser/coachfärdigheter för
att jobba som coach. Du får personlig feedback från mig på alla uppgifter och jag finns som stöd under hela utbildningen. Du kan påbörja utbildningen när du vill och studera helt i din egen takt under ett år.

Certifierad mental coach

 

Vill du hjälpa andra att nå sina mål och förverkliga sina drömmar, och förebygga stressrelaterad ohälsa?

Både individer och organisationer sitter på resurser och kompetenser som inte tas tillvara fullt ut och det blir allt vanligare att stora organisationer och företag anställer en mental coach som stöd till sina medarbetare. Dels för att för att de ska nå sin fulla potential i arbetet men också för att ge förutsättningar att skapa en bra balans mellan arbete och fritid.

I utbildningen Certifierad Mental Coach får du kunskap inom mental träning och coaching. Vi går igenom coachingens grunder, verktyg, förhållningssätt och färdigheter som du behöver för att arbeta framgångsrikt med mental coaching inom en organisation eller som egen företagare. Du får mycket personlig utveckling för egen del som du kan ha nytta av hela livet. Utbildningen utgår från ICF:s kärnkompetenser/coachfärdigheter för att jobba som coach. Du får personlig feedback från mig på alla uppgifter och jag finns som stöd under hela utbildningen. Du kan påbörja utbildningen när du vill och studera helt i din egen takt under ett år.

 

 

Diplomerad coach

”Kursen är pedagogiskt upplagd. Bra och intressant material. Rätt längd per lektion. Bra inlämningsuppgifter som fick mig att lätt befästa lektionens innehåll. Och självklart Tina, min glada, duktiga och generösa handledare. Jag trodde det skulle bli svårt och tråkigt att studera online. Oj vad jag hade fel! Det är supermysigt och inte alls svårt att bli motiverad!”

Ellen Hansen

 

 

Certifierad mental coach

”Alla borde gå denna kurs!”

Kim

 

Diplomerad coach

”Var tveksam till att ta kursen då jag coachat i över 30 år på arbetet, men tycker att det gett mig en hel del. Tinas feedback och engagemang har varit bäst!”

Robert Roman

Diplomerad coach

”Det bästa med utbildningen är kursledaren Tina som har gjort den här fantastiska kursen!”

Friedemann Hildebrand