Jobbcoaching

Drömjobbet är närmare än du tror!

Som tidigare jobbcoach inom stöd och matchning är jag van vid att hjälpa dig som jobbsökande att komma på vad just ditt drömjobb är och hur du ska få det. Jag är grym på att hjälpa till att polera till personliga brev och CV:n och få dem att skina så de står ut från mängden, och jag har hjälpt många att komma på intervju och sedan få det där jobbet de drömmer om.

Det spelar ingen roll om du ska söka ditt första jobb, om du jobbat på samma ställe i tjugo år och nu längtar efter något nytt eller om du är sugen på att starta företag –  jag hjälper dig dit du vill med min unika insikt i hur arbetsgivare tänker och kan även navigera dig i starta eget-djungeln och som nystartad företagare.

Som jobbcoach kan jag hjälpa dig med:

· Att komma på vad du egentligen vill jobba med och vad du är bra på
· Hjälpa dig finslipa eller skapa ett personligt brev och CV som arbetsgivaren lägger märke till
· Förbereda dig inför intervju (tro mig, jag vet hur nervöst det är, och jag har knepen som hjälper dig igenom intervjun smärtfritt!)
· Hur du ska följa upp efter intervjun för att stå ut från mängden men undvika att vara tjatig
· Hur du bryter loss från en karriär som inte längre gynnar dig och hittar en ny
· Hur du trivs bättre på det jobb du har
· Hur du startar eget, från idé till företag

Priser

Granskning av befintligt CV: 500 kr/st
Granskning av befintligt personligt brev: 500 kr/st
Paketpris Granskning av befintligt CV + personligt brev: 950 kr

Helt nytt CV: 800 kr/st
Helt nytt personligt brev: 800 kr/st
Paketpris Helt nytt CV och personligt brev: 1500 kr

Du kommer få ett formulär med kompletterande frågor att svara på. Det tar vanligtvis upp till 2 veckor tills du får ditt färdiga CV/jobbansökan efter din beställning. Under den tiden kommer du få upp till två utkast att kommentera innan du får det slutliga resultatet.

Coaching: 1000 kr/timme via telefon/Skype/Zoom/Messenger eller 5 st samtal för 4500 kr.
Moms tillkommer för företagare.

Du får alltid ett gratissamtal på ca 30 minuter för att se om jag är coachen för dig.

Inom kort kommer en onlinekurs i hur du själv kan coacha dig till att få drömjobbet!

Tina hjälpte mig att fila på och sedan polera mitt CV och personliga brev så att de blev mycket mer tilltalande. Jag hade erfarenheter och utbildning men med ett CV och personligt brev som inte var polerat var arbetsgivarna mer intresserade av andra. Från att jag sällan blev kontaktad för intervju till att jag fick napp från 2 av de 5 första arbetsgivarna med de nya dokumenten jag skickade ut. Jag fick tips av Tina på vad jag borde tänka på för intervjuer och lite allmänna tips. Tack vare allt detta är nu en av dessa två min arbetsgivare. Tack Tina!
Kristian Pålsson
Väktare
Tina helped me translate my CV and cover letter from English to Swedish. She also gave me a lot of advice about looking for a job in Sweden and how to make my application stand out. Tina is a very good listener, helpful and responsive! With her help, I quickly got a new job that I love. I highly recommend her as a job search helper!
Marie R
Wineyard worker