Manifestationscoaching

Vad kan livs – och manifestationscoaching hjälpa dig med?

· Att komma på vad du verkligen vill
· Hitta en tydlig riktning till hur du ska nå dina mål
· Ge dig verktygen du behöver för att leva ditt drömliv
· Ge dig mer glädje och framtidshopp
· Få dig att känna att du inte är ensam och att du har någon att bolla tankar med när du kör fast
· Bättre självkänsla och självförtroende
· Hjälpa dig få ihop livspusslet och samtidigt skapa mer tid för dig
· Ge dig nya perspektiv på dig själv och din situation som kommer hjälpa dig både nu och framöver
· Träffa rätt partner och skapa en fantastisk relation
· Hitta ditt syfte och meningen med ditt liv

Du är här på jorden för att ha roligt, utvecklas och finna din unika mening med livet, omgiven av människor som älskar dig. Eller så kanske du redan lever ditt drömliv och mår toppen, men vill nå ännu längre och uppnå ännu fler drömmar, men du vet kanske inte riktigt hur eller om det ens är möjligt.

Lyssna inåt, du har alla svar inom dig

Som coach vet jag att du har alla svar och resurser inom dig, och jag vill hjälpa dig att börja lyssna inåt igen, så du kan ta reda på vad du verkligen vill, vad som får dig att tindra med ögonen och hur du kan få mer av det i ditt liv. Som din coach står jag vid din sida, hjälper dig att se dig själv med nya, glittrande ögon och påminner dig om det du redan vet – att du är helt fantastisk och att du kan leva din dröm redan nu, idag.

Jag kommer vara din största hejaklack och samtidigt hjälpa dig se igenom de ”sanningar” du så länge levt med och intalat dig är sant – för faktum är att du går omkring med många andras sanningar som inte har något alls att göra med dig och hur du kan leva ditt liv. Det går att ändra dina tankar och därmed även dina känslor.

Förutom utbildning är en coach något av det bästa du kan investera i för dig själv. Jag har själv haft flera coacher och det har alltid gett större resultat än jag vågat drömma om (som att äntligen våga starta ett framgångsrikt företag och att skriva klart den där boken jag tänkt på i så många år!).

1000 kr/timme via telefon/ Skype/Zoom/Messenger

5 st samtal för 4500 kr
Moms tillkommer för företagare.

Coaching handlar mycket om tillit och personkemi. Du får alltid ett första samtal på ca 30 minuter helt gratis för att se så att vi är rätt för varandra.

Så tacksam över att universum fick mig att hitta en coach som är så inkännande och upplyftande. Tina du inspirerar mig att tro på mig själv och mina drömmar. I samtal med dig finns det plats för vardagens magi och med din mjuka energi påminner du mig ofta om att det är okej att skynda långsamt. #chillpreneur Du lyckas på något mirakulöst sätt förstå alla mina olika delar och med tydlighet och finess hjälper du mig att hålla fokus på vad jag vill göra för att skapa mitt drömliv! För detta är jag alltid lika tacksam! Du är en underbar coach fina Tina!!
Sarah F
Yogalärare och coach