Fotograf översta bilden: Linda Dahlqvist 
Fotograf undre bilden: Amina Touray

Kreativ själ som trivs bäst vid havet

Jag är en kreativ själ som älskar att skriva, resa och att lära mig mer om världen. Den längtan har tagit mig genom många utbildningar, olika jobb och till många länder världen över. Efter mycket sökande har jag äntligen landat i vackra Adelaide, Australien. Det är här min själ känner sig hemma; bland lekande delfiner, palmer, solsken och glittrande hav. En stor del av mitt hjärta finns även i Skåne, där jag är så ofta jag kan när jag inte reser eller hänger på stranden Down Under.

Den skapande kraften

Jag jobbar med det jag älskar; att hjälpa kvinnor som du att skapa och leva sina drömliv och hitta hem i sig själva, skrivandet och att lära ut det jag kan till andra genom mina onlinekurser och utbildningar i coaching, personlig utveckling och skrivande [länk till onlinekurssidan]. Jag är omgiven av kärlek och glädje varje dag och jag lever med en man som har en lika knäpp humor som jag har. Jag har hittat min soultribe av magiska själasystrar, och jag vill gärna hjälpa dig att skapa och leva din dröm och uppleva magin i det du också.

Du hjälper mig att hjälpa fler

Något som jag verkligen brinner för är att hjälpa människor att hitta sitt syfte och att göra det de mår bra av. Jag är säker på att en av ingredienserna till världsfred är just det, att människor mår bra, och en av vägarna dit är att kunna landa i trygghet och stillhet genom meditation. Jag brinner också för att skapa en bättre värld genom att engagera mig i olika mänskliga rättigheters-projekt, både i Sverige och utomlands. 10% av varje coachsamtal går därför till utvalda organisationer eller projekt. Så, du hjälper inte bara dig själv när du väljer mig som din coach, du hjälper även så många andra.

Ett urval av de utbildningar jag har gått:

  • Diplomerad coach inom mental träning, Certifierad livscoach och Certifierad manifestationscoach i attraktionslagen
  • Journalistik
  • Kandidatexamen i internationella relationer
  • Certifierad massageterapeut
  • Jag har även läst kortare kurser i psykologi, folkhälsopsykologi, skrivande, personlig utveckling m.m.