Onlinekurser

Certifierad Mental Coach

Vill du hjälpa andra att nå sina mål och förverkliga sina drömmar?

Både individer och organisationer sitter på resurser och kompetenser som inte tas tillvara fullt ut och det blir allt vanligare att stora organisationer och företag anställer en mental coach som stöd till sina medarbetare. Dels för att för att de ska nå sin fulla potential i arbetet men också för att ge förutsättningar att skapa en bra balans mellan arbete och fritid.

I utbildningen Certifierad Mental Coach får du kunskap inom mental träning och coaching. Under utbildningen går vi igenom coachingens grunder, verktyg, förhållningssätt och färdigheter som du behöver för att arbeta framgångsrikt med mental coaching inom en organisation eller som egen företagare. Du får mycket personlig utveckling för egen del, som du kan ha nytta av hela livet. Utbildningen utgår från ICF:s kärnkompetenser/coachfärdigheter för att jobba som coach. Du får personlig feedback från mig på alla uppgifter och jag finns som stöd under hela utbildningen. Du kan påbörja utbildningen när du vill.

BONUS! Om du betalar hela utbildningen direkt får du även tre coachtillfällen av mig! Kontakta mig för mer info.

Diplomerad Coach

Brinner du för att hjälpa andra och mår bra av att se människor växa och nå sina mål? Vill du bidra till en bättre värld? Då kan min utbildning till diplomerad coach vara något för dig!

Förutom att du får de coachverktyg som behövs för att bli en riktigt bra coach (inklusive praktik där du coachar dina första klienter) får du mycket personlig utveckling för egen del, som du kan ha nytta av hela livet. Du får även veta hur du startar företag, vad du bör tänka på och tips om du vill jobba som digital nomad. Utbildningen består av fyra moduler som du läser i din egen takt, helt på distans.

Utbildningen utgår från ICF:s kärnkompetenser/coachfärdigheter för att jobba som coach. Du får personlig feedback från mig på alla uppgifter och jag finns som stöd under hela utbildningen. Du kan påbörja utbildningen när du vill.

BONUS! Om du betalar hela utbildningen direkt får du även tre coachtillfällen av mig! Kontakta mig för mer info.

 

Diplomerad coach

”Kursen är pedagogiskt upplagd. Bra och intressant material. Rätt längd per lektion. Bra inlämningsuppgifter som fick mig att lätt befästa lektionens innehåll. Och självklart Tina, min glada, duktiga och generösa handledare. Jag trodde det skulle bli svårt och tråkigt att studera online. Oj vad jag hade fel! Det är supermysigt och inte alls svårt att bli motiverad!”

Ellen Hansen

Diplomerad coach

”En av mina bästa saker i år var att jag gick din coachutbildning och den är verkligen magisk! Det bästa med utbildningen har varit det pedagogiska upplägget och dina insikter i ämnet. Att hela tiden få feedback på det jag har gjort har för mig varit väldigt motiverande och du som lärare har varit snabb i återkopplingen.”

Sarah Forslund

Kreativt skrivande

Självstudiekurs i kreativt skrivande, där du får prova på olika typer av skrivande. Kursen kommer hjälpa dig att tänka mer kreativt och utveckla ditt skrivande. Du går kursen i din egen takt, helt online.

Kursen går bland annat igenom:

  • Hur du skapar en bra skrivrutin
  • Vad kreativitet är
  • Hur du kan använda ditt liv som inspiration i ditt skrivande
  • Hur du handskas med skrivblockeringar
  • Gestaltning
  • Dialog och mycket mer!

Det finns möjlighet att få feedback på två texter.

 

Certifierad korrekturläsare

 

”Det bästa med utbildningen till certifierad korrekturläsare var bredden på utbildningen, att man fick gå djupt både i själva korrekturläsningen och i hur man vill jobba som korrekturläsare framöver. Allt kändes dessutom både genomtänkt och välarbetat, det märks att de som har skapat/håller i kursen har utgått ifrån egna erfarenheter om vad som är viktigt och relevant.

Kursens två lärare som gjorde allt för att göra kursen till en givande, utvecklande och positiv upplevelse. Man känner sig guidad, trygg och väl omhändertagen genom hela kursen.

 

Kursens båda lärare är otroligt tillgängliga för frågor och liknande, något som jag verkligen har uppskattat, och de är också väldigt bra på att ge positiv feedback, vilket gör att man tar till sig allt i ännu större utsträckning. När jag letade efter en kurs som kunde lära mig mer om korrekturläsning och om yrket som korrekturläsare, så var det precis det här jag hoppades på att hitta!

Tack för en otroligt bra kurs och för ert fina engagemang!”


Jennie

 

Certifierad Korrekturläsare

Som korrekturläsare hjälper du författaren att hitta
grammatiska och språkliga fel, samt att se till att det är ett bra
läsflyt i texten. Utbildningen vänder sig till dig som vill arbeta som korrekturläsare för bokmanus och noveller. Du kan givetvis även ta dig an tidningsartiklar, broschyrer, företagshemsidor och nyhetsbrev om kunden efterfrågar det, men i denna utbildning arbetar vi med skönlitterära texter. Utbildningen består av 10 moduler som du läser i din egen takt, helt på distans.

BONUS! Om du betalar hela utbildningen direkt får du även tre coachtillfällen av mig! Kontakta mig för mer info.

Certifierad korrekturläsare

”Tänk vilka dörrar som har öppnats sen jag gick er utbildning. Utbildningen har verkligen öppnat dörrar som jag inte ens trodde fanns. Ännu ett förlag vill ha ett samarbete! En fantastiskt rolig utbildning. Har lärt mig otroligt mycket hur en text kan utformas till det bättre. Jag som person har utvecklats och man ser själva att man utvecklas åt rätt håll, vid varje modul. Hårt arbete har det krävt, men mentorerna har varit helt underbara med sin feedback och har varit snabba på att svara på de hinder man stött på under utbildningen. Tydliga och bra avsnitt i varje modul. Är hoppfull inför framtiden med mitt nya yrke och jag har fått en bra grund att stå på.”

Agnetha Lundebring Jönsson

Certifierad korrekturläsare

"Bra och lärorika föreläsningar, bra och relevanta uppgifter, bra och konstruktiv respons, kunniga och trevliga kursledare. Jag är jättenöjd med hela kursen faktiskt!"

Emma Johansson
Diplomerad coach

"Var tveksam till att ta kursen då jag coachat i över 30 år på arbetet, men tycker att det gett mig en hel del. Tinas feedback och engagemang har varit bäst!"
Robert Roman