Onlinekurser

Certifierad Mental Coach

Vill du hjälpa andra att nå sina mål och förverkliga sina drömmar?

Både individer och organisationer sitter på resurser och kompetenser som inte tas tillvara fullt ut och det blir allt vanligare att stora organisationer och företag anställer en mental coach som stöd till sina medarbetare. Dels för att för att de ska nå sin fulla potential i arbetet men också för att ge förutsättningar att skapa en bra balans mellan arbete och fritid.

I utbildningen Certifierad Mental Coach får du kunskap inom mental träning och coaching. Under utbildningen går vi igenom coachingens grunder, verktyg, förhållningssätt och färdigheter som du behöver för att arbeta framgångsrikt med mental coaching inom en organisation eller som egen företagare. Du får mycket personlig utveckling för egen del, som du kan ha nytta av hela livet. Utbildningen utgår från ICF:s kärnkompetenser/coachfärdigheter för att jobba som coach.

Diplomerad Coach

Brinner du för att hjälpa andra och mår bra av att se människor växa och nå sina mål? Vill du bidra till en bättre värld? Då kan min utbildning till diplomerad coach vara något för dig!

Förutom att du får de coachverktyg som behövs för att bli en riktigt bra coach (inklusive praktik där du coachar dina första klienter) får du mycket personlig utveckling för egen del, som du kan ha nytta av hela livet. Utbildningen utgår från ICF:s kärnkompetenser/coachfärdigheter för att jobba som coach.

Kreativt Skrivande

Självstudiekurs i kreativt skrivande, där du får prova på olika typer av skrivande. Kursen kommer hjälpa dig att tänka mer kreativt och utveckla ditt skrivande. Det finns möjlighet att få feedback på två texter.

Här kommer det finnas fler kurser inom kort.

"En av mina bästa saker i år var att jag gick din coachutbildning och den är verkligen magisk! Det bästa med utbildningen har varit det pedagogiska upplägget och lärarens insikter i ämnet. Att hela tiden få feedback på det jag har gjort har för mig varit väldigt motiverande och läraren har varit snabb i återkopplingen."
Sarah Forslund
"Var tveksam till att ta kursen då jag coachat i över 30 år på arbetet, men tycker att det gett mig en hel del. Tinas feedback och engagemang har varit bäst!"
Robert Roman