Få dina texter att stråla ännu mer!

Ska du skriva en artikel eller en pitch till drömtidningen? Eller vill du förverkliga en författardröm? Med min expertis inom korrekturläsning, språkgranskning och skrivande hjälper jag dig att skapa ännu bättre texter. Jag ser dina styrkor, hjälper dig med förbättringar och finslipar dina texter så de skiner och sticker ut från mängden.  

Nya kunder erbjuds alltid 3 A4-sidor för gratis korrekturläsning och språkgranskning av bokmanus och akademiska texter, oavsett du väljer att anlita mig efter det eller inte. Priserna nedan gäller privatpersoner. För företag, kontakta mig för offert.

Pris: från 0,45 kr/ord + moms.
Översättning engelska till svenska: från 0,90 kr/ord + moms.

 

Hör av dig så skapar vi den perfekta lösningen för dig.

Jag skriver gärna texter på begäran (till exempel content till dina sociala medier, texter till hemsidor, artiklar blogginlägg, mailutskick i MailerLite med mera) och har erfarenhet av att skriva SEO content för olika företag. 

Kontakta mig för offert och mer info.

En beskuren bild där en person skriver i en bok som ligger på ett grönt bord.
Tina var mycket noggrann i sitt arbete med mina texter. Hon såg saker som jag själv inte såg, viktiga saker, som gjorde mina manus så mycket bättre. Tina ger inte bara tips på hur språket kan förbättras, utan också på hur min text kan bli mer intressant och målande. Jag är tacksam för att jag anlitade just Tina i mitt arbete med mina böcker. Jag kan verkligen rekommendera dig att anlita henne. Du kommer snabbt ett steg närmare publicering, precis som jag har gjort.
Ellinor Wikman
Författare
Tina har hjälpt mig med att korrigera mitt manust till min bok och jag måste säga att jag blev imponerad. På ett enkelt och förståligt sätt fick jag en utförlig beskrivning på hur jag kunde förbättra min text och mitt innehåll, och hur jag kunde tänka när jag skrev för att göra beskrivningarna bättre och mer detaljerade.
Det var lätt att följa Tinas anvisningar och manuset blev så mycket bättre då små ändringar i meningarna gjorde så mycket för helheten.  Hon ställde relevanta frågor och påpekade hur jag kunde utveckla texten till det bättre. Jag är supernöjd.
Monna van der Beek
Författare
Jag anlitade Tina när jag behövde hjälp med korrekturläsning för min första onlinekurs. Med sin noggrannhet utvecklade hon mina pedagogiska texter och fick dem att bli ännu tydligare. Hon gav mig även tips på andra språkförbättringar. Jag kan verkligen rekommendera Tina som genom sin kunskap och passion för det skrivna ordet fick mig att känna mig trygg genom hela processen.
Linda Dahlqvist
Fotograf och varumärkesstrateg
Jag vill tacka dig för ditt fantastiska jobb du lagt ner på min bok. Med din hjälp blev den bättre än vad jag någonsin har kunnat föreställa mig. Tack för ditt noggranna arbete. Inte bara gjorde du en noggrann språkgranskning av min bok, du gav mig så himla mycket idéer och tips. Det var tufft att för första gången skriva en bok, dels för att det är första gången men också för att temat var tufft. Jag vill därför också tacka dig för dina fina ord och medkänsla.
Tack för att du gjorde det möjligt att till slut äntligen få hålla i min egna bok med ett sådant fantastiskt resultat! Jag längtar tills du får se slutresultatet.
Merima
Författare
Jag vill tacka och varmt rekommendera Kristina Bergqvist vidare till er som behöver korrekturläsning. Kristina både tog sig an mitt uppdrag supersnabbt och enkelt - men framförallt gjorde hon ett superbra jobb. Jag skapar yogakortlekar och det behövs en speciell förståelse av en korrläsare i det här uppdraget som jag tycker att Kristina satte på pricken. Hon läste av min tonalitet, förstod formatet och korrigerade på ett otroligt effektivt sätt. Redan nu, bara ett par timmar senare, går min kortlek på tryck!📦 Underbart att få snabb OCH superbra hjälp!
Angelica Henriksson
Skapare av Barnyogakort och Yogaprenör