Skrivcoaching

Få dina texter att stråla ännu mer!

Med min journalistiska bakgrund har jag alltid haft ett bra öga för hur man skapar fantastiska texter. Eftersom jag även jobbar som korrekturläsare hjälper jag dig gärna med att få dina texter att skina! 

Jag erbjuder korrekturläsning och språkgranskning (inklusive grammatik, eventuella stavfel, syftningsfel, särskrivningar, eventuella tangentfelslag, att texten innehåller en övergripande röd tråd med mera). Jag skriver kommentarer angående det som behövs ändras samt markerar i texten och ger förslag på ord eller meningsuppbyggnad som passar bättre. Jag lyfter din unika röst och gör den ännu starkare. 

Nya kunder erbjuds alltid 3 A4-sidor för gratis korrekturläsning och språkgranskning av bokmanus och akademiska texter, oavsett du väljer att anlita mig efter det eller inte. OBS: gäller enbart texter på svenska! Priserna nedan gäller privatpersoner. För företag, kontakta mig för offert.

Svenska texter: från 0,15 kr/ord (eller 65 kr per sida) + moms.
Engelska texter: från 0,50 kr/ord + moms.
Översättning engelska till svenska: från 0,90 kr/ord + moms. 


Jag erbjuder även skrivcoaching i form av samtal eller mail där jag hjälper dig bolla idéer till nya texter/bokmanus. Skriver du en bok och behöver hjälp att komma framåt, eller behöver du hjälp med något annat skrivrelaterat? Jag hjälper dig framåt utifrån just ditt mål. 

Jag skriver gärna texter på begäran (till exempel content till dina sociala medier, texter till hemsidor, artiklar med mera) och har erfarenhet av att skriva SEO content för olika företag. 

Kontakta mig för offert och mer info.

Tina var mycket noggrann i sitt arbete med mina texter. Hon såg saker som jag själv inte såg, viktiga saker, som gjorde mina manus så mycket bättre. Tina ger inte bara tips på hur språket kan förbättras, utan också på hur min text kan bli mer intressant och målande. Jag är tacksam för att jag anlitade just Tina i mitt arbete med mina böcker. Jag kan verkligen rekommendera dig att anlita henne. Du kommer snabbt ett steg närmare publicering, precis som jag har gjort.
Ellinor Vikman
Författare
Jag anlitade Tina när jag behövde hjälp med korrekturläsning för min första onlinekurs. Med sin noggrannhet utvecklade hon mina pedagogiska texter och fick dem att bli ännu tydligare. Hon gav mig även tips på andra språkförbättringar. Jag kan verkligen rekommendera Tina som genom sin kunskap och passion för det skrivna ordet fick mig att känna mig trygg genom hela processen.
Linda Dahlqvist
Fotograf och varumärkesstrateg